top of page

Obvestilo o piškotkih

Podjetje Fero holding d.o.o., na spletnem mestu www.feroholding.si uporablja spletne piškotke (v nadaljevanju: piškotki). Piškotki so tekstovne datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero je uporabnik dostopal do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta lahko ponudnik dostopa do podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov zagotavlja boljše in uporabniku bolj prijazno in prilagojeno delovanje in prikazovanje spletnega mesta, obenem pa mu piškotki pomagajo pri analizi uporabnikov in pri beleženju obiska (statistični nameni) ter za bolj učinkovito oglaševanje.


Piškotki oziroma podatki, zbrani z njihovo pomočjo, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in z njimi ni mogoče ugotoviti, za katero konkretno osebo gre. Dovoljenja za namestitev piškotkov lahko uporabnik kadarkoli nastavi tudi v svojem spletnem brskalniku, ki ga uporablja za dostop do spletnega mesta www.feroholding.si

 

Podjetje Fero holding d.o.o. na spletnem mestu www.feroholding.si uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča nekaterim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih).

Uporabnik lahko dovoljenja za namestitev piškotkov nastavi in kadarkoli spremeni, prilagodi ali prekliče v brskalniku, s katerim dostopa do spletnega mesta.

V primeru zavrnitve piškotkov, bomo na vašo napravo namestili piškotek z namenom, da si to odločitev zapomnimo.

Splošni pogoji uporabe

Z obiskom spletne strani www.feroholding.si (naprej spletne strani) in z vzpostavitvijo stika z nami, se strinjate z našimi splošnimi pogoji, ki vam jih predstavljamo spodaj in ste seznanjeni z izjavo o varovanju podatkov.

Lastnik spletne strani je podjetje Fero holding d.o.o., Krmelj 37, 8296 Krmelj, Slovenija, e-mail: info@feroholding.si

Uporaba spletne strani je vezana na sledeče splošne pogoje:
Uporaba vsebin te spletne strani je namenjena za pridobitev splošnih informacij o naših izdelkih in storitvah. Te informacije se lahko spremenijo brez vnaprejšnjega obvestila. Za morebitne napake in zastarele informacije na spletni strani ne odgovarjamo. Informacije in materiale z naše spletne strani uporabljate na vašo lastno odgovornost.
Vsebine in materiali na spletni strani so naša last in zanje velja zakon o avtorskih pravicah. Vsako kopiranje in podvajanje katerih koli delov spletne strani brez dovoljenja je prepovedano.

Ob obisku naše spletne strani se v vaš brskalnik naložijo manjše datoteke – piškotki, ki omogočajo ustrezen prikaz vsebine spletne strani ter služijo namenu zbiranja nekaterih splošnih analitičnih podatkov o obiskih spletne strani. S temi datotekami ne zbiramo osebnih podatkov.

Naše spletno mesto vsebuje tudi povezave z drugimi spletnimi mesti za katere podjetje Fero holding d.o.o. ne more prevzeti odgovornosti za varovanje zasebnosti.

bottom of page